RELATIE VERMIST IN BROEK OP LANGEDIJK

Politie op zoek naar verdere verdachten

Afgelopen donderdagavond is in café De Krijger te Broek op Langedijk de relatie tussen Chris van A. en Anniek P. onder verdachte omstandigheden vermist geraakt. Het onderzoek naar de vermissing is op dit moment nog volop gaande. Chris van A. en Anniek P. zijn beiden aangehouden als verdachte en worden nog verhoord.

Woordvoerder van de politie Noordkop-Zuid weet wel te melden dat mogelijk een affaire tussen Chris van A. met een collega en de paardenliefhebberij van Anniek P. ook betrokken zijn bij het delict. Naar hen wordt nog gezocht. In het kader van het onderzoek wil de politie nog geen verdere informatie vrijgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *